Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Rozenhof 12 in Heythuysen 6093 DL

Rozenhof 12

6093 DL Heythuysen
Koopsom € 120.000,- v.o.n.

Omschrijving

FRAAIE BOUWKAVEL IN DE KERN VAN HET DORP!

Wilt u zelf een levensloopbestendige woning (laten) bouwen in de kern van Heythuysen. Dan bieden wij u deze unieke mogelijkheid op een fraai bemeten kavel van circa 550 m².

Wij starten begin 2019 met de actieve verkoop van een fraaie bouwkavel aan de Rozenhof. De gemeente heeft...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

FRAAIE BOUWKAVEL IN DE KERN VAN HET DORP!

Wilt u zelf een levensloopbestendige woning (laten) bouwen in de kern van Heythuysen. Dan bieden wij u deze unieke mogelijkheid op een fraai bemeten kavel van circa 550 m².

Wij starten begin 2019 met de actieve verkoop van een fraaie bouwkavel aan de Rozenhof. De gemeente heeft hier een inbreidingsmogelijkheid gecreerd voor de bouw van een vrijstaande woning. Voorwaarden zijn onder andere het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook dient de woning over een schuine dakconstructie te beschikken (dus niet uitsluitend een plat dak). De kavel wordt aangeboden in de staat waarin deze zich thans bevindt.

U bent geheel vrij om zelf te kiezen voor een architect en aannemer. De grondeigenaar heeft al een stedebouwkundige schets laten maken die u ziet ingetekend op de situatietekening. De architect van deze schets kan u bij interesse verder helpen met een uitgewerkt ontwerp.

Ter informatie: links naast huisnummer 12 wordt nog een tweede, levensloopbestendige woning gebouwd in 2019. Deze kavel is reeds verkocht.

Indien u interesse heeft in deze bouwkavel kunt u zich melden bij nieuwbouwspecialist Marja Daems van ons kantoor. Zij kan u meer informatie verstrekken over het geheel.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 120.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 550 m² Kadasteroppervlakte 550 m² Kadastrale gegevens Gemeente Heythuysen Sectie C Perceelnummer 5274 Oppervlakte 550 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.