Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Parrenhof Kavel 3 in Thorn 6017 BA

Parrenhof kavel 3

6017 BA Thorn
Koopsom € 228.800,- v.o.n.

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RIANTE BOUWKAVEL OM ZELF UW DROOMHUIS TE BOUWEN?

Dan bent u bij dit bijzondere plan aan de rand van het Witte Stadje Thorn aan het goede adres.


Opdrachtgever LPM Development heeft op de voormalige locatie van houthandel Parren (Wilhelminalaan) een nieuwbouwplan genaamd 'Parrenhof' ontwikkeld. Binnen dit plan worden 5 riante bouwkavels...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RIANTE BOUWKAVEL OM ZELF UW DROOMHUIS TE BOUWEN?

Dan bent u bij dit bijzondere plan aan de rand van het Witte Stadje Thorn aan het goede adres.


Opdrachtgever LPM Development heeft op de voormalige locatie van houthandel Parren (Wilhelminalaan) een nieuwbouwplan genaamd 'Parrenhof' ontwikkeld. Binnen dit plan worden 5 riante bouwkavels uitgegeven voor zelfbouw van een woning. De kavels kijken uit over het buitengebied van Thorn met in de verte de meanderende Itterbeek. Foto's van het uitzicht laten u zien hoe uniek deze kavels gelegen zijn.

Informatie kavel 3:
In het beeldkwaliteitsplan heeft gemeente Maasgouw bepaald aan welke voorwaarden de woning dient te voldoen. U treft dit beeldkwaliteitsplan aan als te downloaden "brochure". Informatie van het plan is ook terug te vinden op www.parrenhof.nl.

Kavel 3 heeft een breedte van 20,5 meter en een totale diepte van bijna 45 meter. Er dient gebouwd te worden met een schuine kap (dus niet uitsluitend met plat dak). De bouwregels staan ook in het bijgevoegde kavelpaspoort duidelijk benoemd.

Indien u verdere interesse heeft in deze - of een van de andere - kavel dan kunt u contact opnemen met onze nieuwbouwspecialist Marja Daems. Zij kan u alles over dit plan en de bouwkavels vertellen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 228.800,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 880 m² Kadasteroppervlakte 880 m² Kadastrale gegevens Gemeente Thorn Sectie XX Perceelnummer 003 Oppervlakte 880 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.