Mijn favorieten

Verkoper vertelt: dhr. Huntjens uit Roggel 

Soms val je als een blok voor een huis! Voor de bijzondere architectuur, de details of de ligging. Zo gebeurde het ook bij de huidige eigenaar én bij de nieuwe kopers van deze bijzondere bungalow in Roggel. Meneer Huntjens vertelt wat deze woning zo speciaal maakt, de reden om hier 10 jaar geleden te gaan wonen en de reden om de woning nu te verkopen.
 

Van een appartement in Roermond naar een bijzondere woning met tuin.
 

Na zijn studie tandheelkunde in Nijmegen nam meneer Huntjens in 1975 een tandartspraktijk in Roermond over. In 2000 werd een appartement in Roermond gekocht.  ‘’Heerlijk in de stad en dichtbij de tandartspraktijk. Er was meteen een klik met het appartement’’ vertelt hij. Maar 10 jaar geleden waren ze toe aan iets nieuws en op zoek naar een huis met een tuin. Samen met Ger Hermans van ons kantoor gingen ze op zoek naar een woning met een mooie tuin ergens in Midden Limburg.

‘’We vielen meteen op het eerste huis wat we bekeken hadden!’’

‘’Vanaf het moment dat we voor deze woning aan de Zwartveldsingel 48b in Roggel stonden, hadden we meteen een klik. Als een blok zijn we gevallen voor de bijzondere architectuur van dit huis.’’ vertelt hij enthousiast. ‘’Het dorpje Roggel was geheel onbekend voor ons, maar dit huis sprong er meteen uit. Zo heeft de bungalow op zich een kleine oppervlakte en is alles gelijkvloers, maar met de drie piramide daken is het dak verhoogd. Dit geeft het huis een ruimtelijk effect. Heel bijzonder is het feit dat het grootste gedeelte van de tuin gelegen is aan de zijkant van het huis. In principe is dit niet speciaal, alleen wel als je je bedenkt dat de woning gelegen is op een hoekperceel met zeer veel ruimte. Nog een leuk detail is dat alle ruimtes in de woonkamer, de slaapkamer en het overdekt terras allemaal 4,20 meter in het kwadraat zijn. Kortom een huis waar alles tot in detail doordacht is uitgewerkt door de architect’’.
 

En terug naar een appartement in Roermond.


‘’Na de pensionering is het onderhoud van de grote tuin te veel geworden. We willen weer kleiner wonen in de stad’’. Daarom is in december 2018 het prachtige huis in Roggel te koop gezet en zijn ze op zoek gegaan naar een appartement. ‘’Er is maar één appartement bezichtigd in Roermond en weer was de klik er meteen. Het voelde goed!‘’
 

‘’Van een bijzondere huis in Roggel weer terug naar een appartement in de binnenstad van Roermond!’’
 

Een betrokken en persoonlijke makelaar.

‘’Wij hadden ons huis in Roggel 10 jaar geleden gekocht via Ger Hermans en Marco Kriek van jullie kantoor, dat was ook een reden waarom we de woning weer via jullie wilden verkopen. Maar daarnaast ben ik ook van mening dat een makelaar uit de regio de mentaliteit van de mensen uit de omgeving het beste kent en daarom ook de woning het beste kan verkopen. Zo ook bij Marco Kriek. Er was meteen een goed gevoel bij hem en bij jullie kantoor. Goede ontvangst en prettig te woord gestaan. Mijn dochter is fotografe en heeft zelf ook foto’s van het huis gemaakt, deze vond ik persoonlijk mooier en warmer. Dit is samen met de anderen op kantoor besproken en bekeken, waarna we er samen voor gekozen hebben om haar avondfoto’s van het huis te gebruiken in de presentatie. De persoonlijk benadering door jullie is heel belangrijk! Al met al een positieve indruk!’’ voegt hij hieraan toe.
 

‘’Zelfs toen Marco Kriek met griep in bed lag, was hij telefonisch bereikbaar!’’

‘’Wat wij heel erg gewaardeerd hebben, is het feit dat Marco in de dagen dat hij met griep thuis in bed lag ons evengoed belde om te vertellen dat de kandidaten zeer geïnteresseerd waren in de woning en wellicht ook een bod wilden doen.’’ Verkopers gaven aan dat zij de onvoorwaardelijke betrokkenheid van Marco bij de verkoop van de woning zeer gewaardeerd hebben. ‘’Marco kreeg de opdracht om ons huis te verkopen en dit heeft hij op een goede en hele snelle manier gedaan’’.

 2 bezichtigingen en 3 maanden verder.

In totaal zijn er twee bezichtigingen geweest bij het huis. De tweede kandidaten vielen, om dezelfde redenen als verkopers zelf 10 jaar geleden, meteen voor het concept van het huis. Het contact onderling verliep ook prettig. Er was een klik met de woning en met de koper. ‘’Het huis stond nog geen 3 maanden te koop en we hadden de koopakte al getekend met de kopers’’.
 

''Binnen 3 maanden was het huis verkocht!’’
 

Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar. ‘’Wij gaan nu heerlijk genieten van het appartement in de levendige stad Roermond’’. Met deze woorden sluit hij het gesprek af.   

Wij bedanken meneer Huntjens nogmaals voor het delen van zijn openhartig verhaal en wensen hen veel geluk toe in hun nieuwe appartement in Roermond.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring