Mijn favorieten

Taxaties

U wilt graag van een derde weten wat uw woning waard is, bijvoorbeeld wanneer u denkt aan verkopen van uw woningen of het oversluiten van een hypotheek. Dat kan bij Hermans Makelaardij. We geven u in detail de exacte waarde van de woning weer. Wat er allemaal komt kijken bij het taxeren van uw woning, leest u hieronder.

Objectief taxatierapport
De Hermans Taxateurs werken nauwkeurig en objectief. Het rapport wat op basis van de bevindingen wordt gemaakt bevat de waarde van de woning en is een prima basis voor een (nieuwe) hypothecaire lening. De geldgever (de bank) kan op basis van het taxatierapport beoordelen of de lening wel of niet verstrekt wordt.

Geaccepteerd door alle banken
Het taxatierapport dat wordt gemaakt op basis van uitgebreide observatie, is gemaakt volgens het NVM model. Dat betekent dat het rapport wordt geaccepteerd door alle banken en door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Kadaster
Bij het taxatierapport voegt Hermans Makelaardij ook een uittreksel uit de kadastrale kaart en een kadastraal bericht van het perceel waarop de woning staat toe.

Verkoop- en herbouwwaarde
In het taxatierapport staat niet enkel een objectie verkoopwaarde van de woning, maar ook de zogenaamde herbouwwaarde waarmee een verzekeraar graag rekent. De executiewaarde is tevens belangrijk voor een (nieuwe) hypotheek.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring