Mijn favorieten

Klant aan het Woord: Paul de Jong, Heythuysen

Paul de Jong en zijn vrouw Barbara wonen in een schitterende boerderij Aan de Bergen in Heythuysen, midden tussen het groen. Dé reden dat zij er 20 jaar geleden zijn gaan wonen. “We waren op zoek naar een karakteristieke, mooie woning met veel grond. We kwamen per toeval in Heythuysen terecht en zijn er blijven hangen”.

Kleiner wonen

Nu de kinderen uit huis zijn en Paul met pensioen is, had het stel de wens om kleiner te gaan wonen. Ze zetten hun boerderij én ruime Bed & Breakfast (in het bijgebouw) te koop en verkochten deze binnen één jaar tijd, met behulp van Hermans Makelaardij, aan de nieuwe eigenaren.


De zoektocht naar een geschikte makelaar

“De verkoop is niet van een leien dakje gegaan. We hebben lang gezocht naar een makelaar die ons goed kon begeleiden in de verkoop. Nadat we van makelaar waren gewisseld en bij Hermans terecht kwamen, kwam alles in een stroomversnelling”.
Over de makelaar zei Paul het volgende: “Marco Kriek heeft verstand van zaken. Dat merkten we al meteen in het eerste gesprek dat we met hem hadden. Hij gaf ons het gevoel er alles aan te willen doen om de woning zo snel mogelijk voor een juiste prijs te verkopen”.


Een goede sfeer

“Ook is Hermans Makelaardij erg actief via de sociale media, wat wij erg belangrijk vinden. Achterover leunen is er niet bij. Hermans Makelaardij is op alle vlakken actief in het vinden van klanten. Ook de sfeer die er heerst op kantoor hebben wij als prettig ervaren. Alle medewerkers worden hetzelfde behandeld. Er is nauwelijks sprake van hiërarchie. Heel gewoon. Net als wij zijn”.


Een nieuwe toekomst tegemoet

In februari 2017 verhuizen Paul en Barbara naar hun nieuwe onderkomen (een vooroorlogse stadswoning) in het centrum van Eindhoven, waar Barbara haar roots heeft liggen. Een groter verschil met hun huidige woonsituatie op het platteland is er bijna niet. “We gaan proberen in de stad te aarden, wat in het begin wel even wennen zal zijn”, zegt Paul. “Toch heeft de stad zoveel voordelen voor ons. Alles is dichtbij. We hebben nu de tijd om te leven, om naar het theater en het musea te gaan, om te reizen en te genieten. Dat gaan we ook volop doen!”.  

Wij danken Paul en Barbara voor het openhartige interview en wensen hun veel geluk en plezier toe in hun nieuwe woning in hartje Eindhoven.

Hermans Makelaardij
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring