Mijn favorieten

“Bij Hermans Makelaardij kreeg ik het gevoel dat we het echt sámen deden.”

~Machteld Parmentier over het verkoopproces van haar sprookjesachtige woning~


Machteld Parmentier verkocht haar woning aan de Maaszicht 7 in Neer binnen drie weken nadat Hermans Makelaardij haar prachtige, sprookjesachtige woning in de verkoop nam. Voorheen hadden al vier makelaarskantoren haar woning proberen te verkopen, waaronder een paar internetmakelaars. We spraken met haar over het verkoopproces.


Waarom ze de woning te koop zette

Een energieke vrouw begroette me aan de voordeur. Een vriendelijk gezicht vroeg of ik iets te drinken wilde. Machteld Parmentier weet wat ze wil. Ze woonde er al heel wat jaren toen ze besloot haar woning te koop te zetten. De reden? Haar kinderen worden ouder en zullen over niet al te lange tijd op kamers gaan. Zo’n groot huis voor haar alleen hoefde voor haar niet en daarom besloot ze het te koop te zetten.


Hans & Grietje huis maar dan groter

Machteld voelde zich erg thuis op de Maaszicht 7 en daarom was het niet een beslissing die over één nacht ijs ging. “Jammer is het wel. Het is een prachtige woning! Een beetje een Hans & Grietje huis maar dan groter”, vertelt Machteld enthousiast. Haar favoriete plek is onder de overkapping aan de achterzijde. Vanuit daar kan ze de grote tuin inkijken die niet alleen groen is maar ook afgeschermd van de rest, wat veel privacy biedt. De woning ligt op een idyllische plek, aan de rand van het dorp Neer. Rust en ruimte zijn de reden waarom mensen hier willen wonen en voor Machteld kwam daar de reden bij dat haar ouders naast haar wonen. Lekker dichtbij!


Een lang verkoopproces

Met het besluit om de woning te koop te zetten en ergens anders een nieuw avontuur aan te gaan, was ze er nog niet. De verkoop verliep minder snel dan van tevoren gedacht. "Ik heb maar liefst vier makelaars in handen genomen voordat de woning uiteindelijk verkocht werd door makelaar Nicole van Heel van Hermans Makelaardij”. Machteld heeft de kracht van de internetmakelaar een beetje overschat. “De internetmakelaar heeft wel landelijke naamsbekendheid, maar minder contacten in de regio. Dat laatste is bij haar huis toch belangrijk gebleken”.


De klik

Naast kennis van de regio, een mooie presentatie op internet en in de brochure is de klik met de makelaar ook belangrijk. Bij makelaar Nicole van Heel merkte Machteld gelijk dat ze er alles aan wilde doen de woning zo snel mogelijk te verkopen. “Nicole kwam op mij over als iemand die recht door zee is, flexibel met het maken van afspraken, toegankelijk en spontaan. Ze bleef altijd rustig en ik had echt het idee dat we het sámen deden”, aldus Machteld. Daarnaast is ze erg te spreken over de accuratesse van de backoffice medewerkers van Hermans Makelaardij en zegt hierover: “Afspraken werden nagekomen, er werd tijdig teruggekoppeld en netjes met de informatie omgegaan”.

De woning werd uiteindelijk gekocht door een leuk gezin met drie kinderen. En Machteld… die weet nog niet waar ze wil wonen. Alle opties zijn nog open. “Een heerlijk gevoel!”, zegt ze tevreden.  
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring