Mijn favorieten

“Het was een lastige beslissing, maar wel de juiste”

~Het verhaal van Marcella Parren die haar geliefde woning te koop zette en aan een nieuwe start begon~


De van oorsprong Belgische Marcella Parren voelt zich al vanaf 1974 helemaal thuis in het ‘Witte stadje’ Thorn waar ze met veel plezier samen met haar gezin jarenlang heeft gewoond. Nu ze vorig jaar besloot haar huis te koop te zetten en opzoek te gaan naar een nieuwe woning, koos ze opnieuw voor dit prachtige dorp met rijke historie.  


Rondneuzen op Funda

“Het was een lastige beslissing om het huis te koop te zetten, maar wel de juiste”, zegt Marcella die een aantal jaren geleden weduwvrouw is geworden. De woning aan de Akkerwal 24 had ze samen met haar man gebouwd. Precies naar hun smaak. Maar nu was het te groot voor haar alleen. Vooral de tuin bijhouden was een hele klus voor Marcella.

In de zomer van 2015 kwam de gedachte op om misschien op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Nadat ze het daar met haar twee kinderen over had gehad, ging ze voorzichtig rondneuzen op Funda. Daar vond ze al snel een huis wat in de smaak viel, maar waar wel veel aan moest gebeuren…
 

De knoop werd doorgehakt

In december hakte Marcella de knoop door en ging ze op zoek naar een geschikte makelaar om haar geliefde woning in de verkoop te nemen. Na twee makelaars gesproken te hebben, viel de keuze op Hermans Makelaardij. “Marco Kriek kwam binnen, ging op de bank zitten en luisterde aandachtig naar het verhaal van mij en mijn kinderen. Ik voelde gelijk een klik en daarom heb ik voor hem gekozen. Ook was hij ouder en had hij meer ervaring dan de andere makelaar”, zegt Marcella. 

Het verkoopproces verliep probleemloos, vertelde Marcella. “Er waren een aantal bezichtigingen en uiteindelijk heeft een leuk, jong koppel de woning gekocht en kan ik het met een gerust hart achter me laten”.
 

Een goed gevoel

Op 31 maart 2017 heeft Marcella de woning, die ze in de zomer van 2015 al op Funda zag staan, daadwerkelijk gekocht. “Ook al moet er veel gebeuren, het gevoel is goed bij dit huis. En dat is het belangrijkste. Nu kan ik voor mezelf een geheel nieuwe start maken in een nieuwe woning”.

Hermans Makelaardij dankt Marcella voor haar openhartige verhaal en wenst haar alle geluk toe in haar nieuwe woning in Thorn!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring