Mijn favorieten

Op de goede plek, het goede moment, bij het goede bord!

Op de goede plek, op het goede moment, bij het goede bord! Dat is het verhaal van de verkopers van de Teskenlaan 33 in Heel. Op een mooie herfstdag maakten mevrouw samen met haar partner een wandeling door hun dorp. Even heerlijk uitwaaien en ontspannen was het doel. Wie had kunnen weten dat ze onderweg niet alleen de mooie natuur van Heel zouden tegenkomen, maar ook de nieuwe plek waar hun droomhuis zou komen te staan.
 

teskenlaan 33Van Herfstwandeling naar nieuw huis

Al 38 jaar woont mevrouw in haar woning op de Teskenlaan in Heel. ‘’Het is hier lekker rustig en mooi groen, heerlijk om hier te wonen’’, geeft ze zelf aan.
Tijdens de herfstwandeling door het dorp Heel viel niet alleen de natuur, maar ook het te koop bord bij het nieuwbouwplan ‘Kasteeldal’ Op. Geen moment twijfelden ze om hier meer informatie over te verkrijgen. Er waren geen concrete plannen om te verhuizen, maar levensloopbestendig wonen is met het oog op de toekomst wel een goede stap.


De makelaar op bezoek

De nieuwbouwwoning werd verkocht door onze nieuwbouwspecialist Marja Daems, waar mevrouw meteen contact mee opnam. Marja kwam op bezoek, besprak de details over de nieuwbouw en dacht meteen mee over de verkoop van de eigen woning. ‘’Marja was heel open en duidelijk en beantwoordde al onze vragen. Ontzettend fijn dat zowel de aankoop van de nieuwbouw en de verkoop van ons eigen huis allemaal bij hetzelfde makelaarskantoor kon. Het kantoor heeft ons hier super in begeleid.’’ vertelt mevrouw. De optie op de levensloopbestendige nieuwbouwwoning stond en de volgende stap om de eigen woning te verkopen werd gezet.


De woning stond nog amper in de verkoop en er was al een koper

Woensdag kwam de woning op internet en vrijdag was de eerste bezichtiging al gepland. Hierna is de verkoop aan de eerste kandidaat heel snel verlopen. ‘’Ik was eigenlijk nog aan het wennen aan ons besluit om de nieuwe, levensloopbestendige woning te kopen, toen ons eigen huis al meteen verkocht was.’’ vertelt mevrouw verbaasd. ‘’Het voelde direct goed. Nu krijgen we alles nieuw en alles op één verdieping, heel leuk! Dit is echt letterlijk allemaal op ons pad gekomen’’ geeft mevrouw opgewekt aan.

Dat je na een mooie herfstwandeling in oktober thuis komt met het plan om een nieuwbouwwoning te kopen en je eigen huis, waar je al 38 jaar met alle liefde in hebt gewoond te verkopen, hadden deze verkopers niet durven dromen.

Wij wensen mevrouw samen met haar partner veel succes met de verhuizing en veel geluk in hun nieuwe levensloopbestendige woning in het mooie dorp Heel.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring