Mijn favorieten

Maak kennis met onze nieuwe medewerker Mandy Groeneveld

Sinds 1 december 2017 hebben we een nieuw gezicht en nieuwe stem op ons kantoor. Wanneer je binnen loopt, ons belt of een e-mail stuurt, maak je kennis met Mandy Groeneveld. Ze stelt zich graag aan jullie voor.
Profielfoto Mandy Groeneveld

Hoe ben je bij Hermans Makelaardij terecht gekomen?

‘’Toen ik samen met mijn partner Mike 9 jaar geleden ging samenwonen, hebben we verschillende bezichtigingen gehad, waaronder met makelaar Nicole van Heel van Hermans Makelaardij. Hierdoor kende ik dit kantoor al een beetje’’ vertelt Mandy. ‘’Maar het kwam door Britt (van Hermans Bedrijfsmakelaars in Weert) dat ik gesolliciteerd heb. Onze partners zijn namelijk collega’s. Toen ik de vacature zag besloot ik direct om te solliciteren met als gevolg een nieuwe baan als binnendienst medewerker bij Hermans Makelaardij!’’
 

Wat is je achtergrond?

‘’Ik heb de opleiding management assistente en tandartsassistente gedaan. Waarna ik als office manager in een orthodontiepraktijk heb gewerkt. Tijdens mijn opleiding management assistente heb ik twee keer stage gelopen op een makelaarskantoor. Omdat ik in mijn vrije tijd vaak bezig ben met het interieur en verbouwen van mijn woning, heb ik interesse in alles wat met wonen te maken heeft.’’ zegt Mandy opgewekt.
 

‘Ik voelde me al heel snel op mijn plek en heel welkom in het team’. 


Wat is je functie op kantoor?

‘’Je komt mij tegen aan de ontvangstbalie. Ik ben het eerste aanspreekpunt, ontvang mensen, neem de telefoon aan, verwerk e-mails en handel administratieve taken af. Ik voelde me vanaf de eerste dag al heel welkom hier op kantoor.’’ Vertelt Mandy met een grote glimlach op haar gezicht. ‘’Om mijn functie goed te kunnen uitoefenen vind ik het belangrijk om vriendelijk, open en rustig te zijn’’.
 

‘Mijn droomhuis is een jaren ’30 woning of een oude boerderij die ik uiteraard zelf nog helemaal opknap’


Kun je iets over jezelf vertellen?

‘’Ik ben 30 jaar oud en opgegroeid in Posterholt. Vorig jaar heb ik samen met mijn man een vrijstaande jaren ’80 woning in Sint Odiliënberg gekocht. Deze woning zijn we helemaal aan het renoveren. Ik zal altijd op zoek blijven naar dingen in huis die ik kan veranderen zodat het klussen nooit hoeft te stoppen. Als wij al het geld van de wereld zouden hebben, kopen wij een jaren ’30 woning of een oude boerderij die we uiteraard helemaal zelf opknappen. Wanneer ik niet bezig ben met klussen ga ik er graag op uit met vriendinnen.’’

Kortom: Mandy is onze vrolijke, vriendelijke en klusgrage binnendienst medewerker die je graag helpt met het beantwoorden van je vragen met betrekking tot het verkopen of kopen van een woning. Je mag altijd naar ons kantoor bellen (0495-493636), mailen (info@hermans-makelaardij.nl) of gewoon even binnenlopen op de Stationsstraat 21 Heythuysen.

We willen Mandy bedanken voor het openhartige gesprek en haar veel plezier wensen bij ons op kantoor.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring