Mijn favorieten

4 tips waarmee jouw droomhuis niet alweer aan je neus voorbij gaat

Zaterdag 3 maart staat je woning op Funda en zaterdag 10 maart zit je al zelf op het kantoor van de makelaar om je handtekening onder de voorlopige koopakte te zetten. Dit sprookje werd werkelijkheid voor de eigenaren van de Delshorst in Heibloem.
Hoe zorg je dan als koper dat jouw perfecte droomhuis niet alweer net aan je neus voorbij gaat. Wij hebben 4 tips voor je. 

review klant
 
  1. Schrijf je in als woningzoekende op de website van Hermans Makelaardij waarbij je jouw wensen niet te specifiek, maar wel precies passend maakt. Geef bijvoorbeeld alleen jouw gewenste woonplaatsen en de prijsklasse aan, maar laat informatie over een garage, ligging van de tuin en bijvoorbeeld bouwjaar van de woning even achterwegen. Zo heb je meer kans dat je van al het aanbod als eerste op de hoogte bent. Wie weet vind je die perfecte woning met een tuin op het noorden toch ook wel geweldig. Klik hier om je bij ons in te schrijven als woningzoekende.
     
  2. Volg onze Facebookpagina. De meeste woningen komen namelijk al, voordat ze op Funda komen, als preview op Facebook. Wanneer je onze pagina volgt, krijg je onze nieuwe woningen altijd als eerste te zien. 
     
  3. Neem contact op met een aankoopmakelaar. Wij kunnen onze expertise gebruiken om de perfecte deal met de verkoopmakelaar te sluiten.
     
  4. Doe alvast een financiële check. Maak van te voren een afspraak met een hypotheekadviseur van onze Hypotheekshop. Hierdoor heb je zelf al een duidelijk beeld van je financiële mogelijkheden. Met een goede voorbereiding ben je alle andere kandidaten namelijk al een stap voor.
Op deze manier vergroot je jouw zoekprofiel en wordt de kans dat jij de volgende keer wel de koper bent van jouw droomhuis vergroot. Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@hermans-makelaardij.nl of bel 0475-493636   Bron: Funda Review
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring