Mijn favorieten

Verkooptraject

U wilt uw woning verkopen, uw kostbaarste bezit. Hermans Makelaardij wil u daar graag in begeleiden. Persoonlijke aandacht, transparantie en korte, heldere communicatielijnen. Dáár staan wij voor.

Het verkooptraject moet helder en transparant zijn, vinden wij. We nemen u, gedurende het hele traject, bij de hand en ontzorgen u op alle fronten. Hoe wij dat aanpakken? Dat ziet u in onderstaand stappenplan.

Het eerste gesprek
In dit gesprek vertellen we u concreet wat de wederzijdse verwachtingen zijn, presenteren we onze werkwijze en maken we samen een ronde door de woning.
 
Financiële check
Wat zijn de financiële gevolgen van het verkopen en/of kopen van een woning? Bij het kopen van een woning krijgt u van onze financieel adviseur een duidelijk en helder beeld van de transacties.
 
Plan van Aanpak
Op basis van de informatie over de woning en de rondleiding, maken wij een Plan van Aanpak met daarin een samenvatting van het eerste gesprek, een adviesprijs en een uiteenzetting van onze werkwijze.
 
Bepaling verkoopstrategie
Samen met u bepalen we hoe we de woning het beste kunnen verkopen. Om u daar zo goed mogelijk in te begeleiden heeft u de keuze uit drie Sales Plannen met bijhorende communicatiemiddelen.
 
Bezichtigingen
Zodra mensen weten dat de woning in de verkoop is, kunt u geïnteresseerden verwachten die graag een bezichtiging willen. De makelaar verzorgt de bezichtigingen tot in de puntjes.
 
Overleggen
Zowel telefonisch als via mijn MOVE Klantenintranet kunt u de ontwikkelingen rondom de verkoop van uw woning op de voet volgen.
 
Onderhandelingen
Wij voeren namens u de onderhandelingen met de koper om te komen tot de beste prijs en juiste voorwaarden.
 
Opstellen koopakte
Wanneer het tot een koop komt, stelt Hermans Makelaardij een koopakte op waarin alle afspraken over roerende en onroerend zaken juridisch worden vastgelegd.
 
Ondertekening en afwikkeling
Zodra de koopakte goed is bevonden maken we een afspraak om de akte toe te lichten en te ondertekenen, waarna wij de afwikkeling verzorgen bij de notaris.
 
Oplevering en notaris
De woning wordt samen met koper en verkoper opgeleverd, waarna Hermans Makelaardij het notarieel transport begeleidt.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring